Retourneren en ruilen

Hoe retourneer of ruil ik mijn bestelling?Stap 1 – retourformulier invullen (krijg je opgestuurd via je mail)
Via de mail krijg je een retourformulier opgestuurd, deze kan je uitprinten en in de verpakking terugsturen naar ons adres.

Stap 2 – Retour opsturen
Stuur de item(s) binnen 14 dagen na ontvangst in originele verpakking met pakbon retour.

Stap 3 – Creditnota
Als het product aan onze voorwaarden voldoet zullen wij overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen zorgen wij dat je binnen 14 werkdagen een creditnota ontvangt en dat het geld terug wordt gestort op de rekening waarmee is betaald.

Wat zijn de voorwaarden?

 • Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangt retour bij ons is binnengekomen
 • Het artikel moet in de originele staat en/of verpakking inclusief tag verkeren
 • De artikelen mogen niet zijn gedragen/gebruikt zijn
 • Wij nemen artikelen met make-up vlekken niet retour
 • Slips & badkleding mogen niet retour (om hygiënische redenen)
 • Oorbellen mogen niet retour (om hygiënische redenen)

Mijn product is beschadigd/ontbreekt/verkeerd geleverd, wat moet ik doen?Dit vinden wij heel erg vervelend! Maak hier gelijk een melding van door een e-mail te sturen naar info@by-dani.nl. Vermeld hierin je ordernummer, de productnaam en stuur een foto van je klacht mee. Onze klantenservice onderzoekt graag het probleem en probeert zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen.

Ik heb een verkeerd bedrag teruggestort gekregen, wat moet ik doen?Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stuur een e-mail naar info@by-dani.nl en wij zullen direct uitzoeken wat er mis is gegaan. Vergeet niet je ordernummer mee te sturen!

Wat zijn de garantievoorwaarden en het garantietermijn?  By Dani hanteert een garantietermijn tot 14 dagen na ontvangst van het product. De onderstaande klachten vallen niet binnen de garantie:

 1. Uitzonderlijke slijtage
 2. Beschadiging door nalatigheid of door het niet houden aan de wasvoorschriften
 3. Batterijen
 4. Water, val of stootslijtage
 5. Verkleuring van sieraden

Wat zijn de kosten voor retourneren?

Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest, de reguliere pakketpost van PostNL is €6,95. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.

Kan ik mijn bestelde artikel omruilen voor een ander artikel?

Bestelde artikelen kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander artikel. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen voor een andere maat van hetzelfde artikel. Wil je toch graag een ander artikel ontvangen, dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Je kunt voor het artikel dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *