Content fotograaf

@spottedzwolle
@sassyzwolle
@smilingsocksofficial

Één van de diensten die ik aanbied om het jou en je bedrijf wat makkelijker te maken, is het maken van content voor jou Instagram kanaal! Heeft jouw bedrijf een boost nodig op het gebied van social media, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Of wil je voor jezelf een toffe feed creëren? Dit is zeker mogelijk! Let’s get creative together! Je kan mij een mail sturen op onderstaand emailadres.

Fashion stylist

Daarnaast ben ik in 2021 afgestudeerd als Fashion stylist aan de Style School By Danie. In deze periode heb ik veel geleerd op het gebied van event styling ,personal styling, celebrity styling en still shoots. Tegenwoordig ben ik veel bezig met styling voor tv, bekende nederlanders en het styling van influencers. Ook doe ik af en toe nog vrijwerk, hierboven een paar voorbeelden van mijn werk. 

Content creator

@danizijlstra

Last but not least, mijn eigen instagram. Op mijn eigen kanalen deel ik veel fashion gerelateerd, daarnaast vind ik lifestyle en beauty ook erg interessant en deel ik daar zo af en toe ook wat over! Samenwerken? leuk! Lets get creative! Je kan een mail sturen naar onderstaand e-mailadres.